KØBS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Nedenfor finder du de regler og vilkår, som er gældende for køb af varer på webshoppen på jg-musik.dk.

Fortrydelsesret 
Fra den dag du modtager varen, har du 14 dages fortrydelsesret.  

Hvis du ønsker at returnerer varen, skal du give os besked herom inden udløbet af fristen. Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, skal du straks, og senest 14 dage efter din meddelelse, levere det købte tilbage i samme stand og mængde, som da du modtog den.

Hvis varen i fortrydelsesperioden er blevet brugt på en sådan måde, at salgsværdien er forringet, hæfter du herfor, og forringelsen vil blive fratrukket købesummen.

Ved udnyttelse af din fortrydelsesret skal varen tilbagesendes til vores fysiske adresse, som er:

John Godtfredsen Musik ApS

Odensevej 57

5750 Ringe

Ved returneringen bedes du medsende en kopi af købskvittering, og den originale indpakning.

Fortrydelsesretten kan dog også udnyttes ved, at du nægter at modtage varen eller aflevere den uåbnet på vores fysiske adresse.

Når varen er modtaget retur, og vi har haft lejlighed til at kontrollere varens stand, vil vi tilbageføre købesummen til dig, og med fradrag for evt. værdiforringelse. Tilbageførelsen vil afhænge af betalingsmetoden.

Du skal selv betale omkostningerne forbundet med returneringen af varen, herunder porto.

Reklamation

I tilfælde af fejl eller mangler ved varen, har du i henhold til købeloven en 2-årig reklamationsret. 2 års fristen regnes fra den dag du modtager varen.

Hvis du ønsker at gøre brug af din reklamationsret, bedes du hurtigst muligt efter opdagelsen af manglen tage kontakt til os. Det kan ske på vores telefon nr. 62 62 20 22 på hverdage i tidsrummet mellem kl. 8.30 - 17.30 og om lørdagen mellem kl. 8.30 – 13.00.

Vi vil herefter tage stilling til om manglen er omfattet af din reklamationsret.

Fejl og mangler som skyldes slidtage, forkert brug eller manglende vedligeholdelse er ikke omfattet af din reklamationsret.

Fragt

Vi leverer via Post Danmark og Danske Fragtmænd. Alle pakker sendes med forsikret pakkepost. Porto, fragt samt ekspeditionsgebyr (gebyr gælder kun pakker under kr. 500,00) opkræves sammen med købesummen. Leveringstiden er normalt 1-3 dage

Betaling

Vi modtager accepter bankoverførelse samt MobilePay. Varen fremsendes ikke forinden købesummen er modtaget.

Hvis der er tale om et bestående kundeforhold, kan aftale om betaling af faktura aftales. Kontakt os i så fald inden bestilling.

Forbehold

Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv dansk moms.

Vi tager forbehold for evt. fejl i angivne priser, vareoplysninger, lagerbeholdning eller andet.

Persondata

Når du handler på webshoppen hos os, skal du oplyse dit navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

På nær i forbindelse med et evt. salg af virksomheden eller i forbindelse med en omstruktureringen, sælger eller videregiver vi ikke oplysningerne til 3. mand, og i henhold til lov om behandling af personoplysninger har du til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, ligesom du kan gøre indsigelser mod registreringen.

Handelskøb

De regler, der er nævnt ovenfor gælder alene for forbrugerkøb jf. købelovens definitionen heraf. Hvis varekøbet sker til erhvervsmæssig brug finder reglerne om handelskøb i købeloven anvendelse. Dog gælder der kun en reklamationsfrist på 1 år for erhvervsdrivende.

Lovvalg

Enhver tvist som udspringer sig af et køb på vores webshop skal behandles efter dansk ret, og afgøres af de danske domstole.