Yamaha P-45 piano med stativ

Ny vareNyd følelsen af et ægte klaver hvor som helst. Et kompakt og stilet digital piano der er nemt at bruge.

Flere detaljer

3 898,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Anslaget giver en autentisk pianooplevelse

P-45 er udstyret med et Graded Hammer Standard (GHS) klaviatur. Tangenternes vægtning skifter gradvist op gennem registrene, så de dybe tangenter føles en smule tungere end de lyse. Klaviaturet føles meget ægte og naturligt, med sorte tangenter i mat finish, som ligner ibenholt på et rigtigt klaver.

  Genskaber den store klang fra et rigtigt flygel

  I P-45 har vi forbedret den traditionelle AWM-syntese, så du får endnu bedre klaverlyd. AWM er teknologien, der benytter digitale optagelser af lydkilder som f.eks. akustiske instrumenter, og giver dig den ægte flygelklang uanset hvor du er.

   Kompakt og let design gør klaveret nemt at transportere

   Slankt og stilet design med en dybde på mindre end 30 cm. Klaveret kræver ikke meget plads og vejer kun 11.5 kg inkl. højttalere. Det kan let flyttes hvor som helst eller tilmed bruges udendørs.

    Simpel betjening med en enkelt knap

    Flere af P-45s indstillinger kan ændres med et enkelt tryk på en knap. Hold ""GRAND PIANO/FUNCTION""-knappen nede og tryk på tangenter for at ændre lyd, afspille demo-melodier, indstille metronomen mm.

    Anmeldelser

   • Blog
   • Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

    Skriv en anmeldelse

    Yamaha P-45 piano med stativ

    Yamaha P-45 piano med stativ    Nyd følelsen af et ægte klaver hvor som helst. Et kompakt og stilet digital piano der er nemt at bruge.

    Andre i samme kategori