Yamaha P-115 Digital piano

Ny vare
Et komplet udvalg af funktioner og den bedste klaverkvalitet. Et kompakt digital-piano med et moderne stilet design.

P-serien med ægte klaverlyd og rytmefunktioner er nu også kompatibel med iOS-apps! Den enkle betjening gør det nemmere at spille end nogensinde før. P-115 er vores nyeste model og den er forbedret på alle punkter, og betjeningen er simplere end nogensinde med ny iOS-app.

Flere detaljer

5 425,00 kr inkl. moms

Produkt information

Ønsker du at leje: Startgebyr kr. 500,-
Lejepris pr.md. kr. 250,- (se betingelser under udlejning)

Yderligere information

Det slanke transportable P-115 piano giver den ægte piano-følelse. Både begyndere og erfarne pianister vil nyde at spille på denne model.

  Anslaget giver en autentisk pianooplevelse

  P-115 har Graded Hammer Standard (GHS) klaviatur. Det betyder at tangenterne er vægtet en anelse forskelligt op gennem registrene, så de dybe tangenter føles end anelse tungere end de lyse. Tangenternes overflade føles også naturlig, med sorte tangenter i mat finish som ser ud og føles meget lig et akustisk klaver.

   Nyd følelsen af at spille på et fuldt koncertflygel

   The P-115 uses Yamaha's "Pure CF sound engine,"

   P-115 bruger Yamahas ""Pure CF Sound Engine"", hvilket betyder, at pianolyden er optaget fra Yamahas anerkendte CFIIIS koncertflygel, som kan høres på store scener overalt i verden. Udover den gode grundlyd er Damper Resonance-funktionen forbedret og hjælper meget med at genskabe klangen af det store flygel og giver mere nuancerede udtryksmuligheder.

    Komfortabelt akustisk design med pianisten for øje

    Placeringen af diskantenheden er forbedret på P-115, hvilket kan mærkes på den tydeligere efterklang på melodilinjer og en generelt bedre spilleoplevelse, med en mere livlig instrumentlyd over hele det tonale område.

      

     P-115 kan naturligvis bare bruges som et klaver, men der er også muligheder for dem, der vil række lidt længere, og lege med mange forskellige stilarter.

      Rytmer der tager dit spil et niveau op

      P-115 er udstyret med 14 af de mest populære simple rytmer. Ved at tilføje en rytme til dit spil, bliver det væsentligt sjovere at øve sig, og de fleste bliver ved meget længere på den måde. Der er mange stilarter at vælge imellem, herunder pop, jazz, bossa nova og m.fl., og du kan indstille tempoet på rytmerne.

      You can also adjust the tempo of your favorite rhythms for use a metronome.

       God rumklang og et bredt udvalg af lyde

       The P-115 is loaded with a variety of rich voices, from pianos to electric pianos, organs, strings, bass, and more. These voices can be enhanced by four different reverbs that you can adjust to your preference. This allows you to choose a voice and reverb setting that matches your music.

       【Recital hall】

       Clear reverberation, as heard in a medium-size hall used for piano recitals.

       【Concert hall】

       Bright, bold reverberation, as heard in a large hall where orchestras perform.

       【Salon】

       The relaxed reverbation of a large room suitable for chamber music.

       【Club】

       The crisp reverberation of a live music venue or jazz club.

        Før dig frem med Styles (akkompagnementer)

        Ved at bruge pianist Styles kan du automatisk tilføje akkompagnement på de akkorder du spiller sammen med melodi, og på den måde transformere simple melodier til store, imponerende musikstykker. Vi har udvalgt 10 Styles, du kan bruge til nemt og hurtigt at blive akkompagneret. Denne funktion er også perfekt for pianister som ikke endnu er klar til at spille både melodi og akkompagnement.

          

          Lyd-output for tilslutning til større anlæg mm.

          P-115 har indbygget AUX-OUT stik, så du kan slutte instrumentet til en ekstern højttaler eller anlæg, når du skal optræde større steder til koncerter, fester etc.

          Der er også et USB TO HOST-stik så du kan slutte P-115 direkte til en computer.

           Enkel betjening med den gratis Digital Piano Controller app!

           Vores gratis app ""Digital Piano Controller"" giver dig kontrol over de mange funktioner, dit Yamaha digital piano har, via din iPhone eller iPad. Lyde, rumklang og andre indstillinger kan vælges fra skærmen og det gør det nemmere at betjene disse funktioner. Du kan også gemme dine favoritindstillinger og hurtigt genkalde dem når som helst.

           Find new ways to enjoy your instrument, using functions that only a digital instrument can provide.

           Anmeldelser

          • Blog
          • Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

           Skriv en anmeldelse

           Yamaha P-115 Digital piano

           Yamaha P-115 Digital piano
           Et komplet udvalg af funktioner og den bedste klaverkvalitet. Et kompakt digital-piano med et moderne stilet design.

           P-serien med ægte klaverlyd og rytmefunktioner er nu også kompatibel med iOS-apps! Den enkle betjening gør det nemmere at spille end nogensinde før. P-115 er vores nyeste model og den er forbedret på alle punkter, og betjeningen er simplere end nogensinde med ny iOS-app.

           Andre i samme kategori