Nyhed Yamaha P-255 Piano Forstør

Yamaha P-255 Piano

Brugt

Inkl. STATIV

Transportvenligt digitalpiano til alle musikere - både til seriøs øvning og scenebrug

Det bedste transportable digitalpiano

P-255 er et all-round digitalpiano til alle musikere, der har brug for et instrument til både seriøs øvning og scenebrug. P-255 er designet til at være så brugbart som muligt på alle steder og i alle situationer.

Flere detaljer

8 995,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Piano quality to the satisfaction of even experienced pianists

På trods af sit slanke design tilbyder P-255 masser af muligheder. På alle de vigtige parametre såsom klaviatur, pianolyde og indbygget forstærkning er dette det absolut bedste piano i P-serien. Uanset om du er erfaren eller ny på klaver, vil du elske at spille på dette instrument.

Syntetisk elfenben tangentdæk giver komfortabelt spil i timevis

Tangenterne i den dybe ende af klaviaturet er lidt tungere end i den lyse ende, således at P-255 føles ligesom et rigtigt flygel at spille på. De hvide tangenter har syntetisk elfenben med en fantastisk evne til at absorbere fugt, så dine fingre ikke glider - selv når du spiller i lang tid. Dette tangentdæk er også ideélt til hurtige fingerbevægelser, så du kan spille hvad som helst med sindsro. Klaviaturet på P-255 kan indstilles til fire forskellige følsomheds niveauer. Du kan f.eks. indstille det til at kræve hårdere berøring, når du skal lave Hanon-øvelser, eller spille højere ved lettere berøring - det er helt op til dig.

256 toners polyfoni - ikke overgået af noget digitalpiano

P-255 er første model i P-serien til at tilbyde en max polyfoni på 256 toner. Takket være denne opgradering, vil du opleve en fyldigere og smukkere lyd når mange toner holdes samtidig med pedalen, og du behøver ikke bekymre dig om toner, der bliver skåret af, når du spiller meget tætte, travle passager med masser af pedal på. Endnu en ting der gør P-255 mere som et rigtigt klaver at spille på.

Imponerende klaverlyde genskaber fornemmelsen af et koncertflygel

P-255 bruger en Pure CF lydmotor til at skabe sin klaverlyd, der, ligesom på nogle af vores meget roste Clavinova-modeller, er baseret på samples af Yamaha koncertflygler. Den genskaber med lethed de fine nuancer i delikat spil, samtidig med at den besidder en enorm dynamisk spændvidde, så du kan få følelsen af at spille på et ægte koncertflygel. P-255 er derudover det eneste klaver i p-serien som besidder de tre funktioner nævnt herunder, og er således det klart mest realistisk lydende i serien; [Key-off Sampling] Denne funktion genskaber den distinkte lyd der skabes, idet du fjerner fingeren fra tangenten og filtdæmperen møder strengen. Der produceres tilmed forskellige key-off lyde for staccato og tenuto spil. [Sustain Sampling] Resonansen der opstår i klangbunden og strengene når sustain-pedalen holdes nede er også samplet, for at genskabe dette akustiske fænomen i P-255, tilmed varieres effekten, alt efter hvor langt pedalen er trykket ned. [String Resonance] Når en hammer rammer en streng i et flygel, vil de andre strenge også klinge med. P-255 kan genskabe denne effekt med String Resonance-funktionen.

Omhyggeligt akustisk design giver udsøgt lyd

Runde højttalerenheder vibrerer mere naturligt og producerer velbalancerede lyde. Derfor er denne type højttaler brugt i P-255, og derfor er især de dybe toner mere fyldige. P-255 er også udstyret med diskrete diskantenheder, så den del af spektret også er forbedret og stor omhyggelighed er brugt på placeringen af højttalerne med henblik udbredelsen af lyden. P-255 lyder fremragende over hele klaviaturet og du får meget mere ud af al den anden gode teknologi der er indbygget, og dermed meget bedre udtryksmuligheder. Det indbyggede 15-watts forstærker-par kan levere en meget kraftig lyd.

Designet til troværdigt at emulere et ægte klaver

P-255 har et enkelt design med rundede kanter - meget ligesom et ægte klaver, og det fås i to farver: sort og hvid. Selvom antallet af knapper på betjeningspanelet er reduceret, for at give et smartere udseende, så er instrumentet stadig meget nemt at betjene. Som med flygler, er der brugt syntetisk læder på nodestativet. Hvad angår lydoplevelsen, har vi lavet mange gode ændringer på kabinettet - hulrum og huller hvor lyden kan komme ud, hvilket resulterer i en klarere lyd. Med ekstratilbehør såsom L-255 og LP-255 kan P-255 komme til at føles meget som et ægte klaver, selv derhjemme.

Voices and rhythm tracks for more sophisticated performances

Du kan selvfølgelig bruge P-255 som du ville bruge et ægte klaver, men du får også muligheder for lidt mere. Derfor er det et godt match til musikeren, der skal spille i mange forskellige genrer eller den der vil udforske nyt musikalsk territorie.

Pift dit spil op med indbyggede rytmespor

Med nye indbyggede rytmer (10 forskellige fra pop til jazz til bossa nova og meget mere) kan du få lidt ekstra krydderi til hvadend du spiller. Rytmerne starter og stopper med et lille fill, eller en outro som en rigtig trommeslager ville gøre det. De indbyggede rytmer er et perfekt, minimalistisk, men samtidig stærkt virkemiddel til sangeren, der akkompagnerer sig selv f.eks. - men de kan selvfølgelig også bruges som et lidt mere spændende alternativ til den gamle metronom, når der skal øves.

Godt udvalg af lyde

Udover klaverlyde kan du også spille med orgellyde, strygere, synthesizerlyde, bas og andre instrumentlyde på P-255. Dette digitalpiano lader dig skifte lyde til individuelle sange eller lægge flere lyde i lag, og dermed opnå helt nye udtryk.

Sound can be adjusted for different playing environments

På trods af sit slanke design tilbyder P-255 masser af muligheder. På alle de vigtige parametre såsom klaviatur, pianolyde og indbygget forstærkning er dette det absolut bedste piano i P-serien. Uanset om du er erfaren eller ny på klaver, vil du elske at spille på dette instrument.

Tilpas lyden din personlige smag eller lokalet, du spiller i, ved hjælp af EQ-sliderne

P-255 er udstyret med tre EQ-slidere, hhv. bas, mellemtone og diskant. Med dem kan du meget nemt tilpasse klaverets lyd til din preference, eller få den til at passe bedre til det enkelte nummer, du spiller, eller til akustikken du spiller i. Dette får ikke bare musikken til at lyde bedre, men giver dig samtidig bedre og unikke udtryksmuligheder. Med ét og samme instrument kan du frembringe lyse, funklende lyde der skærer igennem, eller kraftfulde lyde med masser af punch.

Sound Boost gør lyden stærkere og giver med præsens

Ved et enkelt tryk på en knap kan du få en mere markant lyd ud af P-255 - kraftigere og med mere præsens - takket være den indbyggede Sound Boost-funktion. Men der er ikke blot tale om nøk op i volumen, men en funktion der tilpasser dynamikken i instrumentet til at give en lige så udtryksfuld performance ved kraftigere lydstyrke. På denne måde kan P-255 projicere både kraftige og svage toner på smuk vis. Når du spiller sammen med andre instrumenter, kan Sound Boost hjælpe dig med at skære igennem mixet med en klar tonalitet, og til solospil, eller akkompagnement på større steder, sørger funktionen for en smuk sustain.

Flere funktioner der gør liveoptræden endnu sjovere

Når P-255 er tilsluttet eksterne højttalere, kan de indbyggede højttalere nemt slukkes, og betjeningspanelet kan midlertidigt låses, så der ikke bliver lavet om på nogen indstillinger ved et uheld, mens du spiller. Det er funktioner som disse der viser, at P-255 også er et seriøst klaver til professionelt brug, som sikrer at intet går galt når det gælder.

Many other appealing features

Ind- og afspilning til og fra USB flash drive

På P-255 kan du optage og gemme det du spiller som audio-data på et USB flash drive. Tidligere havde du skullet tilslutte eksternt udstyr, for at optage på denne måde, men USB-flash drives kan nu plugges direkte i og bruges til at optage sange i .wav-format, så du nemt kan afspille dem på en computer eller overføre dem til en anden type afspiller. På den måde bliver det nemt at følge din egen fremgang ved at sammenligne nye og gamle optagelser, dele din musik med venner og meget andet.

Dedikeret intuitiv controller app

Hvis du downloader den gratis app, Controller, til P-255 på din iPhone eller iPad, kan du betjene en lang række af digitalklaverets funktioner på en meget intuitiv måde. Denne visuelle tilgang til at konfigurere instrumentet gør det nemt at prøve funktioner, du ikke har brugt før, og disse funktioner kan helt sikkert gøre din oplevelse sjovere og bedre. Du kan også bruge app'en til at gemme dine favoritindstillinger og genkalde dem med et enkelt tryk, når du har brug for det. *For at tilslutte et iDevice kræves en Apple Lightning til USB kamera adapter/iPad Camera Connection Kit eller et dedikeret Yamaha-kabel som i-MX1/i-UX1.

Andre i samme kategori