NINO-SRS1-M Forstør

Rainstick NINO-SRS1-M

Ny vare

Med NINO-SRS1-M rainstick det nemt og sjovt for børn at genskabe lyden af regn! Lavet af et holdbart og letvægts syntetiske materialer. Rainstick menes at komme fra aztekernes kultur, der spilles på instrumentet at bringe regn storme.

Materiale: Kunststof.
Størrelse: Medium 18 "(46 cm).
Farve: Sunshine.
• Anbefales fra 3 år.

Flere detaljer

185,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Mere om NINO® Percussion:
At lære at spille et instrument og lave musik i den tidlige barndom nærer mange ting såsom perception, motorik og evne til at lære og opbevare oplysninger. Gør også at musikken opbygger selvtillid og sociale færdigheder. Disse er evner, der giver fordele længe efter bardomsårene. NINO® Percussion tilbyder et fremragende udvalg af musikinstrumenter designet specielt til børn. Instrumenter, der mere end opfylder nutidens krav til tidlig musik uddannelse fra børnehave og grundskole. Det er vigtigt at påpege, at NINO® Percussion er ikke legetøj. Dette er et reelt musikinstrument, designet med øje på sikkerhed, holdbarhed, tiltrækningskraft og funktion. Vigtigst af alt er, at de lyder rigtigt og er musikalsk. Faktisk er den eneste forskel mellem NINO® percussion og tilsvarende instrumenter for voksne er dens farve og form.
Disse tiltalende og tiltalende kreationer er alle designet i Tyskland. Uanset om du vil øve musik alene eller i grupper, funktion og lydkvalitet i NINO® Slagtøj er så gode, at de er et oplagt valg for børn og unge samt deres lærere.