Kirkesangbogen

Ny vare

I Kirkesangbogen er der nyt repertoire til højmessen men også til børnegudstjeneste, vielse, begravelse, morgen- og aftensang og til arrangementer i sognegården. En del er af ældre karakter, som fx Nu tændes tusind julelys og Septembers himmel er så blå mens andet er helt nyt, som Anne Linnets Størst af alt er kærlighed, Simon Grotrians Velsign mit barn, Lisbeth Smedegaard Andersens Fadervor og Dy Plambecks Hold håbet op. I bogen findes også et mindre repertoire af sange og salmer, der kan synges i ring eller som kanon, kendte engelske sange og ”glemte” salmer af fx Ole Sarvig og Jørgen Gustava Brandt.

Flere detaljer

249,00 kr inkl. moms

Yderligere information

De udvalgte salmer og sange er alle egnede til fællessang, ligesom høj musikalsk, tekstlig og teologisk kvalitet har været pejlemærker i udvælgelsen. Nye samarbejder mellem sangskrivere, digtere og komponister har skabt spændende tekster og melodier.

40 sogne landet over har testet materialet og på den måde sikret, at de udvalgte salmer og sange har stor brugsmæssig værdi og kvalitet.

Kirkesangbogen er indbundet i lærred med guldpræg. Mulighed for guldtryk. Salmerne og sangene er trykt med nodelinjer og becifringer. 

Kirkesangbogen er støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Augustinus Fonden og Ole Kirk's Fond.

Andre i samme kategori