CAJON NINO952GY

Ny vare

Cajon perfekt til skolebrug m/seiding

Flere detaljer

840,00 kr inkl. moms

Yderligere information

NINO952GY er en Cajon lavet specielt til børn og unge. På trods af sin lidt mindre størrelse er den af ​​høj kvalitet, udstyret med sejrstrenge og har en traditionel Cajon-karakter i sin lyd. Lige i sin størrelse tiltrækker det børn til spil, men NINO952GY tilbyder også en alternativ Cajon-lyd til voksne, der ønsker at udvide deres lydregister.


• Størrelse i cm: Længde 30,5. Højde 45. Dybde 30.
• Vægt: 3,76 kg.
• Anbefalet fra 10 år.

Mere om NINO® Slagverk:
At lære at spille et instrument og skabe musik i sin tidlige barndom nærer mange ting, såsom opfattelse, motoriske færdigheder og evnen til at lære og bevare information. Oprettelse af musik bygger også selvtillid og sociale færdigheder. Dette er evner, der giver fordele længe efter barndommen.
NINO® Percussion tilbyder et enestående udvalg af musikinstrumenter designet specielt til børn. Instrumenter, der bidrager til personlig udvikling, og som mere end opfylder dagens krav til tidlig musikundervisning fra førskole til folkeskole. Det er vigtigt at påpege, at NINO® percussion ikke er legetøj. Dette er ægte musikinstrumenter designet til sikkerhed, holdbarhed, tiltrækningskraft og funktion. Det vigtigste af alt er, at de lyder rigtigt og er musikalske. Faktisk er den eneste forskel mellem NINO® Slagverk og det tilsvarende instrument for voksne dens farve og form.
Disse tiltalende og behagelige kreationer er alle blevet designet i Tyskland. Uanset om du træner musik alene eller i grupper, er funktionen og lydkvaliteten af ​​NINO® Slaginstrumenter så god, at de er et indlysende valg for børn og unge såvel som deres lærere.

Andre i samme kategori