Boss SD-1-4A Super Overdrive 40th Anniversary Model, Limited Production for 2021

Ny vare

SD-1-4A Super Overdrive 40th Anniversary Edition fra Boss er en populær pedal, der tilbyder guitarister en bred palet af overdrive-toner fra cremede leads til sprøde rytmelyde. Det asymmetriske overdrive-kredsløb i SD-1-4A gør det muligt for pedalen at lave et klassisk, naturlig rør-forstærker growl, som kan udmærke sig indenfor en bred vifte af musikalske genrer, fra blues, til jazz, til rock.

Flere detaljer

725,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Om Boss

Boss, en division af Roland Corporation, er kendt verden over for deres stærke arv inden for skabelsen af musikudstyr, især effektpedaler til guitarister og bassister. Siden grundlæggelsen i 1973 har Boss konsekvent leveret en række ikoniske pedaler, som er blevet fast inventar på pedalboards over hele verden.

Firmaets kompakte effektpedal-design med dets genkendelige kantede form og farvekodede knapper er nærmest blevet en industristandard. Mange af Boss’ pedaler, som DS-1 Distortion og TU-2 Chromatic Tuner, er blevet synonyme med bestemte lyde og er afgørende for musikere på alle niveauer.

Men det er ikke kun effektpedaler, som Boss er kendt for. Over årene har de udvidet deres produktlinje til at inkludere digitale studierecordere, rytmemaskiner, loop stations og mere. Uanset produktet er Boss kendt for at kombinere robust, vejrbestandigt design med brugervenlighed og lydkvalitet.

Et af Boss’ kerneprincipper er innovation. De er ofte i front med nye teknologier og design, som skubber grænserne for, hvad musikere kan opnå. Denne tilgang til nyskabelse, kombineret med en dedikation til at levere værktøjer af høj kvalitet til musikere, har cementeret Boss’ status som en af de mest betroede og respekterede navne inden for musikindustrien.