Vedligeholdelse og reparation af akustiske musikinstrumenter.

For at dit instrument kan fungere optimalt, er det nødvendigt at vedligeholdelsen og eventuelle justeringer foretages korrekt. Vi har på værkstedet viden og værktøj til at sikre dit instrument et langt og godt liv. Få en vurdering af dit instruments tilstand, og om eventuelle muligheder for at forbedre det.

GUITARTIPS! Få større spilleglæde. Strengeinstrumenter leveres altid med standard justering og opsætning. Få din guitar optimeret og trimmet efter personlig smag og ønsker. Det giver større spilleglæde.

Husk! - ændrer du tykkelsen på de strenge du monterer din guitar med, skal justeringen af guitarens hals også tilpasses. Hvis denne justering ikke foretages, kan instrumentet på længere sigt tage varig skade.

Har du problemer med at få din guitar til stemme? Et sæt nye strenge løser de fleste problemer. Guitarstrenges levetid er væsentligt kortere end de fleste forestiller sig. Et fingerpeg! - sker der en tydelig ændring i guitarens klang når du monterer nye strenge, har de gamle strenge siddet på for længe. Grundig rengøring af strengene hver gang du har spillet forlænger strengenes levetid.