D'Addario XTC44 X-Hard

Ny vare

Strenge set Classic XT Coated Composite X-Hard

Flere detaljer

154,00 kr inkl. moms

Yderligere information

XTC44, Set Classical Guitar XT Composite, Extra Hard Tension.
XT Klassiske strenge kombinerer D'Addario's berømte Pro-Arte diskant strenge og sølvbelagte omspundne sammensatte basser med en forlænget levetids behandling, der bevarer den naturlige tone og følelsen af ubelagte strenge. D'Addario XT-strenge tilbyder udvidet levetid, mens tonen og følelsen af dine foretrukne ubelagte strenge bevares. Ved at bruge de proprietære sammensatte basser og præcist intonerede diskanter fra vores legendariske Pro Arte-strenge, leverer D'Addario XT dynamisk respons og langvarig præstation. Dette er strenge der er kommet for at blive, for musikere der nægter at falme væk.

• XT klassiske strenge har en forlænget levetids behandling på hver enkelt omspundet streng i sættet, der bevarer den naturlige tone og følelsen af ubelagte strenge.
• XT klassiske strengesæt bruger de proprietære sammensatte basser og de nøjagtigt intonerede diskanter i D'Addario's legendariske Pro-Arté-strenge, der kombinerer dynamisk lydhørhed og langvarig præstation.
• Strengene holder den naturlige tone mindst 4 gange længere end traditionelle ubelagte strenge.
• Den indvendige emballage er forsynet med en genforseglbar lynlås lukning, for let at åbne og opbevare ubrugte strenge.
• Lavet af D'Addario i New York, USA.
• XTC44 Normal Tension 029, .033, .042, .030w, .036w, .047w.