Samson Concert 88 Presentation System (D)

Ny vare

Samson's Concert 88 LM5 Presentation Wireless System tilbyder en højtydende UHF trådløs løsning, hvor mobilitetsfrihed er et must. Den er perfekt til forretningsfolk, undervisere og andre, der leder efter enestående lyd og alsidighed uden kabler.

Den frekvensagile Concert 88 LM5-præsentation gør det muligt for op til 16 systemer at fungere samtidigt (regionafhængig) med op til 300' adskillelse mellem modtager og sender. Kernen i systemet er den trådløse CR88-modtager. Med et ægte diversitetsdesign minimerer CR88 signaludfald under ydeevne. Hvis der opstår et frafald, eliminerer CR88's tonetast og automute-funktioner enhver baggrundsstøj, indtil signalet er gendannet.

Udstillingsmodel.

Flere detaljer

895,00 kr inkl. moms

Yderligere information

CR88-modtagerens frontpanel har en Select-knap til automatisk synkronisering af modtager- og senderkanaler via et infrarødt signal. Panelet har også en 7-segments kanal-LED, volumenknap, tænd/sluk-knap, to tunede antenner samt lyd- og klar-indikatorer for optimal funktionalitet og overvågning. Balancerede XLR og 1/4" udgange kan findes på receiverens bagpanel.

Concert 88 LM5-præsentationen har CB88 bæltepakke-senderen og LM5 Lavalier-mikrofonen med et låsestik. Senderen, som kan fungere i op til otte timer på to AA-batterier, er konstrueret til de fineste detaljer for at give den ultimative lydgengivelse.

MedSamson's Concert 88 LM5 præsentations trådløse system, avanceret teknologi og total alsidighed kombineres for at give højkvalitets trådløs ydeevne, hvor som helst forretningsfolk, undervisere og andre har brug for det.