Sigma DM-15E Aged

Ny vare

DM-15E Aged er efter vores mening et af de sejeste westernguitarer i Sigma’s nuværende sortiment. Med en rustik ‘Distressed Satin’-finish besidder den en charme som kun gamle westernguitarer, der er gået i arv fra generation til generation, er i besiddelse af. Den alsidige D-14 dreadnought krop er udelukkende lavet af mahogni, hvilket betyder, at DM-15E Aged giver en varm og afbalanceret lyd med strålende projektion – hvilket gør den til en fantastisk guitar for en sanger-sangskriver.

Derudover skal det nævnes at stol og saddel er udført i ben og stemmeskruerne kommer fra Grover hvilket sikrer at guitaren er nemt at stemme og at den forbliver i stemning længe.

Flere detaljer

4 149,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Sigma DM-15E Aged er udstyret med Fishman Presys on-board forforstærker med tilhørende mikrofon, så du kan tilslutte guitaren til en forstærker eller til et anlæg. Det sofistikerede system har volumen, bas, mellemtone, og diskant kontroller, fase switch og en indbygget tuner. Derudover har forforstærkeren en letlæselig LED skærm, batteriindikator og et unik pivot-design, så du nemt har adgang til batterirummet.

Sigma DM-15E Aged leveres med D´Addario EXP16 westernguitarstrenge påmonteret

Specs:
Body Size: D-14 Fret

Construction: Dovetail Neck Joint
Top: Solid Mahogany
Back & Sides: Mahogany
Neck: Mahogany, Low Profile
Nut & Saddle: Bone
Fingerboard & Bridge: Pau Ferro
Scale Length: 25.4” (645 mm)
Neck width at nut: 1-11/16” (42,9 mm)
Truss Rod: Two way Truss Rod
Tuning Machines: Grover Nickel Open-Gear w/ Ivoroid Knobs
Finish: Distressed Satin
Electronics: Fishman Presys II (with Tuner)
Strings: D´Addario EXP16