Yamaha P-125

Ny vare

  • Den nye "bord EQ" giver brugeren den optimale lydgengivelse, så selvom du spiller på en hård, flad overflade, får du den bedst mulige lyd.
  • P-125 har indbyggede bas- og trommespor.
  • Smart Pianist"-app giver adgang til betjening af en masse parametre og funktioner indbygget i Yamahas digitale pianoer via din smart-enhed

Flere detaljer

4 695,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Yamaha P-125

  • P-125's diskrete design er valgt med brugervenlighed for øje. Hvert eneste element i P-125 er designet med henblik på at være så brugervenligt som muligt og holde brugeren fokuseret på sin musik.
    Den minimale lysrefleksion fra den ubrudte overflade samt det underspillede højttalerdesign er alt sammen med til at skabe et elegant udtryk.

    Yamaha unikke Pure CF Sound Engine er resultatet af mere end 100 års fremstilling af akustiske klaverer, kombineret med den nyeste teknologi og ekspertise.

    Yamaha er førende indenfor digital piano teknologi og det kan høres i de lyde, der benytter Pure CF piano-sampling. Lyden af det anerkendte Yamaha CFIIIS 9-fods koncertflygel er troværdigt gengivet og rummer mulighed for fantastisk dynamik og udtryk