Korg D1 - Stagepiano

Ny vare

Transportabelt digitalpiano med RH-3 tangenter og 30 lyde. Sort.

Flere detaljer

4 875,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Et transportabelt flygel til alle genrer

For pianister, der ikke kun er interesseret i klassisk, men også jazz, rock eller funk, er bekvemmeligheden ved at kunne spille i et øvelokale men også mobilitet, et KORG D1 som skræddersyet. En omhyggeligt finjusteret spillefornemmelse er under alle omstændigheder afgørende, og D1 leverer trods den kompakte størrelse både på lyd og feeling.

Tangenterne er altafgørende

D1 er fokuseret på at levere det ultimative inden for slankt, kompakt design. Men det er især på sin højkvalitets RH3-keybed, at D1 leverer. Vægtningen er gradueret som på et akustisk flygel, og balancen i tangenten er et koncertflygel værdigt. Selvfølgelig kommer man ingen vegne uden et godt udvalg af lyde, og med de 30 særligt udvalgte af slagsen, dækker dette instrument de fleste scenarier, om det er til daglig øvebrug hjemme eller optræden.

En kompakt pakkeløsning, du kan tage med overalt

Chassiskonstruktionen er baseret på et nyt design, der giver karosseriet en salmet dybde på kun cirka 26 cm. Selvom D1 har en professionel vægtet RH3-keybed, er det meget mobilt og kan tages med overalt, feks. i den dedikerede SC-D1 taske (sælges separat). Det stilfulde ST-SV1 stativ (sælges separat) fuldender et flot setup på scenen, på værelset, eller i stuen.
30 højkvalitetslyde

D1 indeholder i alt 30 udtryksfulde lyde, som ikke kun omfatter forskellige akustiske klaverlyde til genrer som klassisk, jazz og pop, men også elektriske klaver-, orgel- og clavi-lyde, der kan bruges til mange formål, og der er endda blevet plads til lyde som vibrafon, akustisk guitar og strygere.

Autentiske klaverlyde

Gode tangenter er ikke nok. For at opnå en spillefornemmelse, der er tæt på et akustisk klaver, skifter klaverlydene i D1 mellem fire samplelag afhængigt af dynamikken i dit spil. Fra delikat piano til dynamisk fortissimo reagerer lyden realistisk på dit spil. Og med et bredt udvalg af sample-sæt, kan du altid finde en klaverlyd, der passer bedst til materialet. Koncertklaver-, flygel- og jazzklaverlydene gengiver dæmperesonans og simulerer realistisk den rummelige resonans, der frembringes af den sympatiske vibration af strengene, når du holder dæmperpedalen på et akustisk klaver nede. D1 simulerer også lyden af når man løfter fingeren fra tangenten, og den måde, hvorpå din spilleteknik påvirker strengeresonansen, idet den reagerer på staccato eller legato.

Seriøse elektriske klaverlyde, mm.

De elektriske klaverlyde gengiver ikke kun de tonale forskelle som reaktion på dit spil, men også den mekaniske støj fra tangenterne, som er en vigtig del af el-klaverers signaturlyd. Seks variationer er indbygget, der dækker lyde, der ofte bruges i populærmusikken fra 60'erne og 70'erne, og som også har fundet nyt liv i moderne genrer. Du finder også seks forskellige orgellyde, lige fra rock og jazz til højtidelige pibeorgler.

Praktiske funktioner

Metronomen kan tændes/slukkes med en dedikeret knap. Layer Mode giver dig mulighed for at lægge to lyde oveni hinanden ved blot at trykke på to lydknapper samtidigt. Kombiner f.eks. strygere eller vibrafon med klaverlyden. Berøringskontrolfunktionen lader dig vælge mellem fem indstillinger (let, standard, tung, stabil, fast) så du kan tilpasse hvordan lyden reagerer på din spilledynamik. Tre effekter af høj kvalitet er også indbygget: Brilliance, Reverb og Chorus. Den optimale effekt for hver intern lyd er allerede lagt ind, så du kan blot vælge en lyd og fokusere på at spille den med den bedst mulige klang.

LINE OUT-stik i standardstørrelse og MIDI IN/OUT

D1 er udrustet med de eksterne tilslutningsstik, som du skal bruge på scenen, eller til indspilning. LINE OUT-stikkene i standardstørrelse kan tilsluttes direkte til forstærkede højttalere eller til optageudstyr. MIDI IN/OUT-stik finder du også, så du kan tilslutte via et MIDI-interface til din computer og bruge D1 som et MIDI-keyboard eller som klaverlydmodul.

Nodestativ og dæmperpedal

Nodestativet kan tages af og sættes på efter behov, og der medfølger også en dæmperpedal i kompakt størrelse, igen for at gøre transport og op- og nedtagnig så enkelt som muligt.

Specifikationer

 • 88 tangenter (A0–C8), RH3 (Real Weighted Hammer Action 3)
 • Anslagsstyring: Fem niveauer
 • Transponering og Master Tune kontrol
 • Vælg mellem 9 intoneringer
 • Lydgenerering: Stereo PCM
 • Maksimal polyfoni: 120 stemmer (maks.)
 • Lyde: 30 (10 x 3 banker)
 • Effekter: Brilliance, Reverb og Chorus (3 niveauer hver)
 • 30 demosange (lyddemosange x 10, klaverdemosange x 20)
 • Metronom: Tempo, taktart, accent, lyd og lydstyrke
 • Pedaler: Dæmper (understøtter halvdæmper)
 • Tilslutninger: LINE OUT (L/MONON, R), MIDI (IN, OUT), Hovedtelefoner, DAMPER
 • Kontrolknapper: Power, Volume, PIANO SONG, TRANSPOSE, FUNCTION, TOUCH, BRILLIANCE, REVERB, CHORUS, BANK, Sound x 10, +, -, Metronom
 • Strømforsyning: DC 9 V, AC-adapter (medfølger)
 • Strømforbrug: 1,5W
 • Dimensioner: 1327 x 263 x 128 mm (uden nodestativ), 1327 x 375 x 328 mm (med nodestativ)
 • Vægt: 16 kg