SAMSON XP106

Ny vare

Expedition XP106/XP106W er et bærbart system med et kraftigt genopladeligt batteri, som driver en perfekt tilpasset 100-watts forstærker sammen med en 6” bashøjtaler og en 1” diskant. Leveres med håndmikrofon og kabel.

Flere detaljer

2 595,00 kr inkl. moms

Yderligere information

Expedition XP106/XP106W er et bærbart system med et kraftigt genopladeligt batteri, som driver en perfekt tilpasset 100-watts forstærker sammen med en 6” bashøjtaler og en 1” diskant.

Lyden er meget klar og kraftfuldt og egner sig perfekt til præsentationer i klasseværelser, konferencer, fester eller for mobilt brug udendørs.

Bluetooth-overførsel af lyd og musik fra smartphones og tablets er muligt og kontrolleres let med en separat kanal på mixeren. Det indbyggede batteriet tillader brug i op til 20 timer.

Mixerdelen har totalt 4 kanaler med separate knapper for mic, line, bluetooth og den trådløse mikrofon XPD-1.

XP106 leveres med en mikrofon med kabel, mens XP106W leveres med den trådløse XPD-1 mikrofon, som kobles ind via USB-porten på mixeren. Højkvalitative komponenter, professionelle funktioner og total mobilitet gør Expedition Xp106 serien til fuldendte systemløsninger for et bredt spektrum af applikationer.

  • Bluetooth-overførsel fra smartphones eller computere
  • 100 watt class D forstærker
  • Indbygget batteri med drift i op til 20-timer
  • Fire kanals mixer med fadere med XLR-1/4 jackstik, 1/4 jack+3,5mm minijack, bluetooth og Samson XPD-1 trådløs USB-stick.
  • 35 mm højtalerstativ-flange
  • Leveres med håndmikrofon og kabel.

Andre i samme kategori